TARIEVEN & VERZEKERING

Kosten voor een osteopatisch consult

Voor een consult zal maximaal 60 minuten worden gereserveerd. Tijdens het eerste consult zal er een uitgebreide anamnese en lichamelijk onderzoek plaatsvinden en zal er tenslotte behandeld worden. Het vervolgconsult bestaat uit een korte evaluatie van de periode na de voorgaande behandeling, onderzoek en wederom zal er overgegaan worden tot behandeling van de disfuncties.


Tarieven:
Volwassenen en kinderen: € 90,-
Met ingang van 1 januari 2019: € 95,-

Baby's:
Eerste consult: € 90,-
Met ingang van 1 januari 2019: € 95,-

Herhalingsconsult: € 50,-
Met ingang van 1 januari 2019: €55,-


Dit wordt meestal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Voor de meest recente informatie kunt u het beste uw eigen polisvoorwaarden doornemen of eventueel contact opnemen met uw zorgverzekeraar. U dient ter plaatse middels PIN te betalen.Onverhoopt verhinderd?

Wanneer u verhinderd bent of u wegens omstandigheden niet op de gemaakte afspraak kunt komen dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven per telefoon of e-mail. Wanneer u niet tijdig afzegt, zullen de kosten voor het consult in rekening worden gebracht.

 
Icon_

Eigen risico

Een osteopathisch consult valt niet onder het eigen risico! Dit geldt enkel voor specialistische reguliere zorgverlening.

 

Direct online een afspraak maken?


AFSPRAAK MAKEN
AFSPRAAK MAKEN